ÖDEMİŞ POLİSİ HIRSIZLARA VE TORBACILARA GÖZ AÇTIRMADI

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede hırsızlara göz açtırmıyor. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Ödemiş&rsquote...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede hırsızlara göz açtırmıyor.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Ödemiş'te 3 ayrı evde hırsızlık yapan 4 kişilik ekibi aynı gün kıskıvrak yakaladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Ödemiş'e, İzmir'den gelen Sinop, Mardin, Siirt kökenli 2'si çocuk toplamda 4 şahıs Ödemiş İnönü Mahallesinde 3 ayrı evde hırsızlık yaptı.

Hırsızları gören vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını arayıp tam eşgali vermesi ve Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirlerinin anında müdahalesi ile 2'si çocuk diğerleri S.K. ile N.S. yakalanarak gözaltına alındı.

2'si çocuk 4 şahıs çıkarıldığı mahkemeden sonra S.K. ile N.S. Ödemiş Cezaevine gönderilirken çocuklar İzmir Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderildi.

Hırsızlık olayından sonra torbacılara da sürekli takip eden ve göz açtırmayan Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Polis Büro Amirliği Pazar günü yaptığı takip sonucu uyuşturucu ticareti yapan torbacı tabir edilen E.K. isimli şahsı gözaltına aldı.

E.K. isimli şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkemenin ardından Ödemiş Cezaevine gönderildi.

Emniyet Yetkilileri olaylarla ilgili soruşturmaların sürdürüldüğünü belirtti.    

Bakmadan Geçme