ÖDEMİŞ ÖZŞANALDAN AHRANDIDA YENİ YIL KUTLAMASI

Özşanal Alışveriş Merkezi Ödemiş Şubesi çalışanları cuma akşamı düzenlenen yeni yıl yemeğinde buluştu. Ödemiş Belediyesi Ahrandı...

Özşanal Alışveriş Merkezi Ödemiş Şubesi çalışanları cuma akşamı düzenlenen yeni yıl yemeğinde buluştu. Ödemiş Belediyesi Ahrandı Restoran'da şube müdürü Gökhan Yıldız'ın öncülüğünde düzenlenen yemekte doyasıya eğlenen Özşanal çalışanları erken yılbaşı kutlaması yaptı.

Özşanal Alışveriş Merkezi'nin Ödemiş'teki 4. yılını da kutladığı geceye Şube Müdürü Gökhan Yıldız, müdür yardımcısı Hakan Gülen, şubede ve araçlarda görev alan personel katıldı.

Özşanal ailesi, Ahrandı Restoran'da sahne alan İlhami, Tayfun ve Şadi'nin seslendirdiği parçalarla gönüllerince eğlenip, bütün bir yılın stresini attı.

Şube Müdürü Gökhan Yıldız, gecenin aynı zamanda moral ve dayanışma bakımından çok yararlı geçtiğini ve belirli aralıklarla çalışanlarla sosyal faaliyetlerde bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade ederek, 'Tüm Ödemişlilerin ve çalışanlarımızın yeni yılı kutlu olsun, 2016 yılı hepimize mutluluk getirsin. 2016 yılında da cazip ürünler ve fırsatlarla halkımızın hizmetindeyiz' dedi.

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme