ÖDEMİŞ OSBDE ELEKTRİK ALTYAPISI İÇİN İMZALAR ATILDI

Ödemiş&rsquote 21 yıl sonra hareket kazanan Organize Sanayi Bölgesi&rsquonin (OSB) elektrik alt yapı ihale sözleşmesi Çisem...

Ödemiş'te 21 yıl sonra hareket kazanan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) elektrik alt yapı ihale sözleşmesi Çisem Elektrik Tahaddüt İnşaat Ticaret ve LTD.  ile imzalandı.

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) elektrik alt yapı ihalesi İZKA desteği ile 3 Aralık 2015 tarihinde yapılmıştı. 7 firmanın katıldığı ihaleyi Çisem Elektrik Tahaddüt İnşaat Ticaret ve LTD kazandı. OSB için önemli bir adım olan elektrik alt yapı sözleşmesi önceki gün imzalandı.

Sözleşme; Ödemiş Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı ve OSB 2. Başkanı Kasım Sevin ve yüklenici firma Çisem Elektrik Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret ve LTD adına Erdem Arda arasında yapıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Badem; 'OSB'nin su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ve yol için alt yapı çalışmaları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca hızla devam ederken, İZKA'nın desteği ile elektrik alt yapı işlerini yapacağız. Böylelikle arıtma tesisi hariç, alt yapı ve elektrikle ilgili tüm aşamaları tamamlamış olacağız. 2016 yılı sonunda OSB'de birçok çalışmanın tamamlanmış olacağını düşünüyorum. Müracaatlar çok iyi. Yer satışı ile ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Parsel boyutlarıyla ilgili yeni bir imar düzeni için çalışmalarımız var' dedi.

Yer tesliminin kısa sürede yapılacağı elektrik altyapısı projesi kapsamında 34,5 KV enerji nakil hattı, Kaymakçı Trafo Merkezi tadilatı, AG/OG enerji dağıtımı, çevre aydınlatma işleri gerçekleştirilecek. Proje yaklaşık 1,9 milyon liraya mal olacak.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme