ÖDEMİŞ KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ YÜRÜTME KURULU TOPLANDI

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu, Başkan Avukat Batuhan İsmet Durna yönetiminde şubat ayı olağan...

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu, Başkan Avukat Batuhan İsmet Durna yönetiminde şubat ayı olağan toplantısını 23.02.2023 tarihinde gerçekleştirdi. Toplantıya Ödemiş Kent Konseyi Genel Sekreteri Yücel Uğur Uçar da katıldı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketinin ardından yapılan ilk toplantı, depremden etkilenen üyelerle ilgili bilgi paylaşımıyla başladı. Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde çeşitli illerden gelen üyelerin olduğunu vurgulayan Başkan Durna, 'Deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Yaşanan felaket sonrası depremden etkilenen illerdeki üyelerimizden haber almaya çalıştık. Yakınlarını ve evlerini kaybeden üyelerimiz var. Hepsinin acısını paylaşıyoruz. Ülke olarak bu zor günleri en güçlü şekilde geride bırakmayı diliyoruz.' dedi.

Yüksek öğrenim öğrencisi olan yürütme kurulu üyelerinin uzaktan eğitim sürecinde gençlik meclisi toplantılarına mümkün olduğu takdirde online olarak katılmasına karar verilen toplantıda uzaktan eğitim kararının sakıncaları bir kez daha masaya yatırıldı. Uzaktan eğitim kararının Nisan ayında yeniden gözden geçirilecek olduğunun altı çizilirken Yüksek Öğretim Kurulu'nun yüz yüze eğitime yeniden geçiş kararı vermesinin isabetli olacağı kaydedildi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Bakmadan Geçme