ÖDEMİŞ-KAYAKÖY YOLUNDA KAZA 3 YARALI

Ödemiş&rsquote pazar akşamı meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza pazar akşamı...

Ödemiş'te pazar akşamı meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza pazar akşamı 19.00 sularında Ödemiş-Kayaköy yolu Tombaklı Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. Zeytin toplamaktan dönen Mehmet Kutlu (62) yönetimindeki 35 AB 188 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ufuk Günhan yönetimindeki 35 ZNP 41 plakalı traktörle çarpıştı.

Çarpışma sonrası otomobil sürücüsü Mehmet Kutlu ile eşi Nurten Kutlu (54) ve araçta yolcu olarak bulunan Hasan Tahsin Taşkıran (60) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri geniş önlemler alırken yaralılar olay yerine çağrılan 112 ve AKS ekiplerince araçtan çıkartılarak Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirildi ve tedavi altına alındı.

Kazaya traktörün farlarının otomobil sürücüsü Kutlu'nun gözünü almasının neden olduğu öne sürülürken traktörle çarpışan otomobilin daha önce de Kiraz yolunda bir kazaya karıştığı ve olaydan bir gün önce sanayi sitesinde tamirden çıktığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme