Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu'ndan Okullara Ziyaret

Desticioğlu: 'Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin Yanındayız'

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu, ilçedeki eğitim faaliyetlerini yerinde görmek ve okulların ihtiyaçlarını değerlendirmek amacıyla kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Anafartalar İlkokulu, Birgi Kazımpaşa Ortaokulu ve Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Desticioğlu, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim sürecine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret kapsamında ilk durağı Anafartalar İlkokulu olan Desticioğlu, okul yönetimi ve öğretmenlerle yaptığı toplantıda, öğrencilerin eğitim başarısını artırmak için alınacak önlemler ve yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Desticioğlu, ilçedeki tüm okulların eşit eğitim fırsatlarına sahip olması için çalıştıklarını ifade etti.

Daha sonra Birgi Kazımpaşa Ortaokulu'nu ziyaret eden Desticioğlu, öğrencilerle bir araya gelerek onların eğitim hayatı ile ilgili sohbet etti. Okul gezisi sırasında derslere de katılan Desticioğlu, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, onları daha çok okumaya ve kendilerini geliştirmeye teşvik etti.

Son olarak Birgi Fazlı Alpay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü, okulun atölye ve laboratuvarlarını gezerek, öğrencilerin mesleki eğitimiyle ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mesleki ve teknik eğitim alanında yapılan yatırımların önemine değinen Desticioğlu, bu tür okullardan mezun olacak öğrencilerin gelecekte sanayi ve ticaret dünyasında başarılı bireyler olarak yer almalarını istediklerini belirtti.

Sunullah Desticioğlu, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olmaya, onların sorunlarını ve önerilerini dinlemeye büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki eğitim kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Bakmadan Geçme