ÖDEMİŞ FEN LİSESİ, BU KEZ THK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KONUK ETTİ

 Başar Uçar – Ödemiş Fen Lisesi&rsquonin düzenlediği &ldquoGeleceğin Pusulası&rdquo adlı Üniversiteler Fuarı ve Kariyer Günleri&rsquone bu...

 Başar Uçar – Ödemiş Fen Lisesi'nin düzenlediği 'Geleceğin Pusulası' adlı Üniversiteler Fuarı ve Kariyer Günleri'ne bu kez Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi konuk oldu.

Eylül Çiçekçilik ve Düğün Salonu'nun katkılarıyla Yenikent Sitesindeki düğün salonunda gerçekleşen çalışmada, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü Rektör Danışmanı Ayşe Arıkan, Dekan Sekreteri Nur Öztürk ve Memur Fatih Altınsu'dan oluşan ekip hem Türk Hava Kurumu Üniversitesini hem İzmir Hava Ulaştırma Fakültesini hem de Pilotaj bölümünü tanıtarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Okul Müdürü Bekir Dökmecioğlu, 2011 yılında açılan Ödemiş Fen Lisesi'nin ilk yılından beri yürüttüğü ve yıllardır hem üniversitelerin hem de mesleklerin ve yüksek öğretim programlarının tanıtıldığı, gençlere motivasyon sağlAyan faydalı seminer ve konferanslardan oluşan'Geleceğin Pusulası' adlı Üniversiteler Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında ilerleyen günlerde de çok saygın üniversitelerin Ödemiş Fen Lisesi'ne gelerek öğrenciler ile buluşacağını belirtti. Dökmecioğlu, Eylül Çiçekçilik ve Düğün Salonu'na da katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme