ÖDEMİŞ FBDEN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

Ergin: ´Saldırının failleri bir an evvel yakalanıp cezalandırılmalı!´   Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Ergin, sarı-lacivertli futbolcuları...

Ergin: ´Saldırının failleri bir an evvel yakalanıp cezalandırılmalı!´ 

 Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Ergin, sarı-lacivertli futbolcuları taşıyan otobüse Rize-Trabzon karayolunda yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği adına açıklama yapan Ergin, saldırının bir taraftar olayından ziyade Fenerbahçe'ye yönelik organize bir suikast olduğunu öne sürerek, 'Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu üstü örtülebilecek basit bir olay değil, Fenerbahçe'ye yönelik organize ve tasarlanmış silahlı saldırı ve suikast girişimidir.

Ancak unutmamak gerekir ki, Kurtuluş Savaşı'nda futbolcularını cepheye bu vatan için şehit olmaya yollamış olan kulübümüz bir kurşunla, silahla bitirilecek bir kulüp değildir. 3 Temmuz kumpasından bu yana bazı odaklarca körüklenen, korunan ve hatta ödüllendirilen Fenerbahçe düşmanlığının geldiği son aşamadır. Artık futbolun sonuna gelinmiş ve kan dökülmüştür.

Bu eylemi yapan ve yaptıranların bir an evvel bulunarak cezalandırılmalarını istiyoruz. Bu hain saldırıda yaralanan otobüs şoförümüz Ufuk Kıran başta olmak üzere tüm sporcularımıza, teknik heyetimize, çalışanlarımız ile ailelerine ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bitmez tükenmez bir güneştir Fenerbahçe. Ne ışığını söndürebilirsiniz, ne de yok edebilirsiniz' ifadelerini kullandı.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme