ÖDEMİŞ EML’DEN BAŞKENT ANKARA ÇIKARMASI

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi başkent Ankara&rsquoyı çıkarma yaptı. Okul Müdürü Osman Dedeler, 7...

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi başkent Ankara'yı çıkarma yaptı. Okul Müdürü Osman Dedeler, 7 okul öğretmeni ve 40 öğrenci Ankara'da Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi, TBMM, eski meclisleri ve Anıtkabir'i ziyaret etti.

Gezginler Tur organizasyonu ile Ankara turu yapan Endüstri Meslek Lisesi heyeti öğrencilerine üniversite öncesi üniversite ortamını tanıttı.

Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisini de ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler daha sonra eski meclisleri de ziyaret etme fırsatı buldu.

Ankara'da son olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret eden Ödemiş Endüstri Meslek Liseliler burada çelenk sunma töreni gerçekleştirerek Ata'nın mozolesine çelenk sundu.

Okul Müdürü Osman Dedeler 'Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi olarak üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte toplam 47 kişi Ankara'ya ziyaret ettik. Başkentte önce Gazi Üniversitesi teknik Fakültesini ziyaret ederek öğrencilerimize üniversite ortamını göstermeye çalıştık. Daha sonra TBMM ziyareti ve eski meclis ziyaretlerimizi yaptık. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahata çekildiği Anıtkabir'e ziyaret ederek çelenk töreni düzenledik ve Ata'mızın mozolesine çelenk sunduk. Ankara turumuz burada sona ererken Eskişehir'i ve Beypazarı'nı da ziyaret edeceğiz' dedi.

Bakmadan Geçme