ÖDEMİŞ DEVA PARTİSİ HAYVAN BARINAĞINI ZİYARET ETTİ

Ödemiş Deva Partisi İlçe Başkanı Murat CEYLAN ve parti teşkilatı Ödemiş Belediyesinin himayesinde olan hayvan barınağını...

Ödemiş Deva Partisi İlçe Başkanı Murat CEYLAN ve parti teşkilatı Ödemiş Belediyesinin himayesinde olan hayvan barınağını ziyaret etti. Hayvanlar için getirilen gıda ve besin ürünleri barınak yetkililerine teslim edildi. Hayvan barınağı hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında kurum yetkilileri ve kurum veterinerinden detaylı bilgiler alındı. Barınak ziyareti sırasında Tv9 İzmir mikrofonlarına konuşan teşkilat başkanı Murat Ceylan şunları söyledi:

Öncelikle her ne kadar insanlara hizmet etmek için koşturuyor olsak da hayvanlar da hayatımızın önemli bir parçası. Biz hayvanları çok seviyoruz, kendim de besliyorum zaten. Barınağın olduğu bu bölgeyi çok güzel bulduk biz. Çok bakımlı, tertemiz. Sadece yem açısından biraz ihtiyaçları var, maliyet gerektiren bir konu bu. Biz teşkilat olarak bir miktar yardım yaptık şu anda. Bunu düzenli olarak da yapmaya devam edeceğiz.  Çünkü bizim Ödemiş ilçe başkanlığımız ve bütün politika başkanlarımız hemen hemen hepsi evinde bir hayvan bulundurmakta. Biz elimizden geleni yapacağız. Burası çok temiz, çok hijyenik. Arkadaşlar büyük bir özveri ile çalışmışlar. Bunun yanında burada sakat hayvanların da operasyonlarının yapılması da çok güzel. Yani bir Ödemişli olarak böyle bir barınağa sahip olduğumuz için ben mutlu oldum açıkçası. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İsmail Keçeci

Bakmadan Geçme