Ödemiş ÇYDD 8. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi'nin 8. Olağan Genel Kurulu, 25 Şubat Cumartesi günü...

Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi'nin 8. Olağan Genel Kurulu, 25 Şubat Cumartesi günü Ödemiş Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi.

6 Şubat depreminin ardından yapılan genel kurul; Atatürk, Cumhuriyet şehitleri ve depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için yapılan saygı duruşu ile başladı.

Divan başkanlığını Rıza Gürbüz, üyeliklerini de Şule Sönmez ile Selma Kaçar'ın yaptığı genel kurul başkan Ümran Akça Ateş'in açış konuşması ile devam etti. Ateş, konuşmasına şu cümlelerle başladı:

'Derneğimizin 8. Olağan genel kuruluna hoşgeldiniz. Çok zor acılardan geçtiğimiz günlerdeyiz. Konuşurken, defalarca yutkunduğumuz büyük yıkımlar, sayılara, ekranlara sığmayan önemli kayıplarla sınanırken doğayla uyumlu yaşamanın, bilime, eğitime değer verilmesinin, özgür basının, şeffaflığın toplumu güçlendiren unsurlar olduğunu yinelemeye devam ediyoruz.'

Ateş, konuşmasını şu cümlelerle sonuçlandırdı:

'Değerli arkadaşlarım; yaşadığımız bütün olaylar bizlere demokratik kitle örgütlerinin önemini göstermiştir. Örgütlü olursak, hep birlikte düşünürsek, ortak akılla daha iyi işler yapmak için topluma örnek ve pek çok soruna çözüm olacak projeler üretebiliriz.

Gençler ve gelecek güzel günler için yapılacak daha çok iş var. Derneğimize verdiğiniz destek, katılım ve katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.'

Ümran Akça Ateş, Nezihe Uzunkol ve İkbal Sezgin tarafından okunan faaliyet, mali ve denetleme raporlarının aklanmasının ardından seçimlere geçildi.

Tek liste ile yapılan seçimler sonucunda Batuhan İsmet Durna, İkbal Sezgin, Mehmet İzzet Çam, Nebiha Satı, Selim Şahan, Ümran Akça Ateş ve Zarife Özcan yeni yönetim kuruluna seçildiler.

Bakmadan Geçme