ÖDEMİŞ CHPDE KONGRE HEYECANI

CHP ÖDEMİŞ İLÇE ÖRGÜTÜ&rsquoNDE 409 DELEGE YENİ DÖNEMDEKİ İLÇE YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK  Cumhuriyet Halk Partisi&rsquonde (CHP) erken...

CHP ÖDEMİŞ İLÇE ÖRGÜTÜ'NDE 409 DELEGE YENİ DÖNEMDEKİ İLÇE YÖNETİMİNİ BELİRLEYECEK

 Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) erken genel seçim sonrası yeniden işlemeye başlayan kongre takvimi çerçevesinde yarın CHP Ödemiş İlçe Örgütü sandık başına gidecek. 409 delegenin ilçe yönetimi ve il delegelerini belirleyeceği olağan kongrede mevcut başkan Nazan Dönmez ve Remzi Boyacıoğlu yarışacak.

Mahallelerde delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler yarınki olağan ilçe kongresine çevrildi. Yarın saat 11.00'da 125. Yıl Kültürpark karşısındaki Ödemiş Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda gerçekleşecek kongrede mevcut başkan Nazan Dönmez ve Remzi Boyacıoğlu'nun yönetim listeleri delege karşısına çıkacak. Kongrede yeni dönemdeki ilçe yönetiminin yanı sıra CHP İzmir İl Kongresi'nde Ödemiş İlçe Örgütü adına oy kullanacak 19 delege de belirlenmiş olacak.

 

OLGUN VE DEMOKRATİK YARIŞ VURGUSU

Adaylar Nazan Dönmez ve Remzi Boyacıoğlu, kongre süreciyle ilgili yaptıkları değerlendirmelerde olgun ve demokratik bir yarış vurgusu yaptı.

Yeniden CHP İlçe Başkanlığına aday olan Nazan Dönmez, 'Olgunluk içerisinde son derece olumlu izlenimlerle bugüne dek delege seçimlerimizi yaptık. Adaylar olarak delegelerimize kendimizi en iyi şekilde anlattık. Son derece olumlu bir hava var, bu kongremize de yansıyacaktır. Demokratik bir ortamda gruplaşma ve bölünme olmadan bu süreci geliştirdik. Bu demokrasi yarışıdır, kazanan kim olursa olsun ben partimin, ilçe örgütümün emrindeyim. Partimiz çatısı altında ilk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı kongremize bekliyoruz. Bu yarışın galibi Cumhuriyet Halk Partisi'dir' dedi.

Remzi Boyacıoğlu da hedeflerinin 2019'da CHP iktidarı olduğuna vurgu yaparak, 'Süreç son derece olgun, partimize yakışır şekilde ilerliyor. Bu kongre sonucunda kaybeden olmayacak, partimiz kazanacak. Bugün net şekilde görüyoruz ki; CHP güçlü olmadan Türkiye güçlü olamaz, CHP ayağa kalkmadan Türkiye ayağa kalkamaz. Tüm bunları gerçekleştirmek için CHP'nin yeni bir siyasi anlayışa ihtiyacı var. Biz de 2019'daki iktidarı hedefleyen CHP için yapacağımız çalışmaları, projelerimizi paylaştık. 'İlk adım 1919, hedef 2019' sloganımız ile partimizin başarısı için nasıl mücadele edeceğimizi anlattık. Pazar günü güzel bir ortamda demokrasi bayramı yaşanacaktır. Kaybedeni olmayan bu kongreye tüm Ödemişlileri bekliyoruz' dedi.

Başar Uçar

 

Bakmadan Geçme