ÖDEMİŞ CHP GRUPLAR HALİNDE KÖY VE BELDELERDE

&ldquoBELDE BELEDİYELERİ CHP İKTİDARINDA YENİDEN AÇILACAK&rdquo  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanlığı 7 Haziran genel...

'BELDE BELEDİYELERİ CHP İKTİDARINDA YENİDEN AÇILACAK'

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ödemiş İlçe Başkanlığı 7 Haziran genel seçimi için gündüz Ödemiş merkez mahalleleri ve esnafları ziyaret ederken akşam saatlerinde de Ödemiş'in mahallesi haline gelen belde ve köylerine giderek seçim çalışması yapıyor.

23 ayrı grup oluşturan ilçe başkanlığı bu gruplara yaptığı programlar doğrultusunda grup başkanları ekipleri ile programındaki mahallelere giderek CHP'nin projelerini vatandaşlarla paylaşıyorlar.

Çalışmalarda CHP'li kadınlar evleri ziyaret ederek kadınlara CHP'nin vaatlerinden bahsediyor partilerine oy istiyorlar.

Gruplardan biri geçtiğimiz gece Ovakent'te seçim çalışması yaptı. Partili kadınlar Ovakent'te ev ziyaretleri yaparken grup başkanı Remzi Boyacıoğlu da kahvehanede vatandaşlara CHP'nin emekliye, çiftçiye, gençlere yönelik ortaya koyduğu projelerden bahsederek CHP'ye oy istedi.

CHP'nin tüm vaatlerini yanında taşıdığı belgelerle bildirilerle anlatan Boyacıoğlu, CHP iktidarında Ovakent Belediyesinin yeniden açılacağını mahalleye döndürülen belde ve köylerin yeniden belde ve köy statüsüne döndürüleceğini söyledi.

Bütünşehir yasasından sonra hizmetleri aksamalı aldıklarını belirten Ovakentliler ise su ücretlerinin yüksek olduğundan bahsettiler.

Remzi Boyacıoğlu, 'Partimiz 7 Haziran seçimlerine tepeden tırnağa çok iyi hazırlanarak çalışmalarına başladı. Ödemiş'te ilçe başkanlığımız tarafından oluşturulan 23 ayrı çalışma grubumuz ilçe sınırlarımız içindeki seçim alanlarımıza giderek çalışıyor. Her gittiğimiz yerde büyük bir teveccüh ile karşılanıyoruz. İnsanlarımız da 7 Haziran'da Türkiye'de değişimi istiyor. Bugünde bizim grubumuzun rotasında Ovakent beldemiz vardı. Burada vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Vatandaşlarımıza CHP'nin vaatlerini, kaynakları, Türkiye'deki son ekonomik tabloyu istatistik çalışmalarını ortaya koyan sohbetler yaparak partimize oy istedik. Partili bayan arkadaşlarımız da evlerde aynı çalışmaları yapıyor. Gençlerimiz de her zaman yanımızda gruplarımızda çalışıyor. 7 Haziran'a kadar yoğun bir şekilde çalışacağız. Ovakent'li vatandaşlarımız belde belediyelerinin tekrar açılmasını istiyor, mazotun, gübrenin daha ucuza üreticiye verilmesini istiyor. Bunların hepsi ve daha fazlası olan diğer projelerimiz 7 Haziran'da kurulacak olan CHP iktidarının ilk 100.gününde olacaktır. ' dedi.

 

Bakmadan Geçme