Ödemiş bir Kore gazisini daha uğurladı

Ödemiş bir Kore gazisini daha sonsuzluğa uğurladı. Tarihçi-Yazar Behiç Galip Yavuz un kayınpederi olan 89 yaşındaki...

Ödemiş bir Kore gazisini daha sonsuzluğa uğurladı. Tarihçi-Yazar Behiç Galip Yavuz un kayınpederi olan 89 yaşındaki Kore Gazisi Hüseyin Eşiyok, son yolculuğuna uğurlandı. Kaymakçı mahallesinde düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Ödemiş te 1. Tertip Kore gazisi olarak hayatta olan 89 yaşındaki Hüseyin Eşiyok'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Aktaşoğlu 'Ödemiş'te derneğimiz üyesi olan aynı zamanda Ödemiş'in tanınmış simalarından olan tarihçi ve yazar Behiç Galip Yavuz'un kayınpederi Kore gazimiz Hüseyin Eşiyok'u kaybettik. Şu anda Kore'deki savaşlara 1.  Tertip olarak katılan sayılı gazilerimizden hayatta olanlar var.  Bizler Ödemiş Muharip Gaziler Derneği olarak acılı Eşiyok ailesine başsağlığı, sevenlerine de sabır diliyoruz' dedi.

Eşiyok için Kaymakçı Merkez Camiinde düzenlenen cenaze törenine Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu nun yanısıra, eski Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP eski Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Ödemişli Muharip Gaziler derneği üyeleri ve Eşiyok ailesinin yakınları ve akrabaları katıldılar.

Bakmadan Geçme