ÖDEMİŞ BELEDİYESPOR TESİSLERİNDE KOYUNLAR OTLUYOR!

 Ödemiş Belediyespor&rsquoun Ertuğrul Ormancı Tesisleri, kırmızı-lacivertli kulübün sezonu erken kapatmasının ardından sessizliğe bürünürken, bakımsız kalan sahada...

 Ödemiş Belediyespor'un Ertuğrul Ormancı Tesisleri, kırmızı-lacivertli kulübün sezonu erken kapatmasının ardından sessizliğe bürünürken, bakımsız kalan sahada otlayan koyunlar taraftarların tepkisini topladı.

Çimlerin uzun süredir budanmadığı gözlenirken, sahanın birçok noktasında otlayan koyunlar ortaya ilginç bir tablo çıkardı. Yerel seçimler sonrası kongre konusunda da belirsizliğin hakim olduğu kırmızı-lacivertli kulüpte yaşanan sessizliğin en çok tesisleri etkilediği ifade ediliyor.

'BELİRSİZLİK HER ŞEYİ OLUMSUZ ETKİLİYOR'

Kırmızı-lacivertli kulübün taraftarları, çim sahanın halinin içler acısı olduğunu belirterek, tesislerin bakımsız kalmasının Ödemiş'e yakışmadığını dile getirdiler. Gazetemizin köşe yazarı Ferhat Eskici de konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Ödemiş Belediyespor'a hakim olan belirsizliğin her şeyi olumsuz etkilediğini kaydetti.

Eskici, 'Yıllarca futbolcuların top koşturduğu sahamız adeta koyunlara otlak olmuş. Kulübümüz sezonu erken kapatmış olabilir ama şimdiye dek görülmemiş bir ilgisizlik söz konusu. Ödemiş Belediyespor camiasının seçimler sonrası bir an evvel bir araya gelmesi gerekiyor. Eski yönetimin kongre kararı alıp almadığı konusunda bir açıklama yapan yok. Tüm bu belirsizlikler sürerken, tesislerimiz de ilgisiz kalmış durumda.

Milli kaleci Ercan Ertemçöz'ün, 1990'lı yılların futbolcularının, Fenerbahçeli Cengiz'in, Bucalı Ercan'ın, Karşıyakalı Zafer'in ter döktüğü bu sahanın hali konusunda yetkililerden bir açıklama ve girişim bekliyoruz. Çevremizde 3. Lig heyecanı yaşanırken, düne kadar oynadığımız rakipler final heyecanı yaşarken 45 yıllık Ödemiş Belediyespor'a bu manzara yakışmıyor' dedi.

Başar Uçar 

Bakmadan Geçme