ÖDEMİŞ BELEDİYESİNİN YENİ HİZMET BİNASI İÇİN SON RÖTUŞLAR

Ödemiş&rsquoe uzun yıllar adliye sarayı olarak hizmet veren tarihi binanın Ödemiş Belediyesi&rsquonce hizmet binasına dönüştürülmesi için...

Ödemiş'e uzun yıllar adliye sarayı olarak hizmet veren tarihi binanın Ödemiş Belediyesi'nce hizmet binasına dönüştürülmesi için çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yeni haftada yeni binada hizmet vermeyi planladıklarını açıkladı.

Maliye Bakanlığı'nca 2014 yılı Aralık ayında devredilen eski adliye binasında hizmet vermeye hazırlanan Ödemiş Belediyesi son rötuşları gerçekleştiriyor. Çevre düzenlemesi, ışıklandırma gibi çalışmaların yapıldığı binanın hafta başından itibaren hizmete açılması bekleniyor.

2013 yılında idari bölümleri Kültür Merkezi'ne taşınan Ödemiş Belediyesi'nin yeni hafta ile birlikte eski adliye binasında hizmet vermesi için hazırlıkların son hız devam ettiğini söyleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 'Belediyemizi daha önceki hizmet binamıza daha yakın bir noktaya taşıyacağız. Halkımızın ulaşımı, hizmetlerin daha kolay gerçekleşmesi açısından önemli olan yeni hizmet binamızda hafta başından itibaren çalışmalara başlamayı planlıyoruz' diye konuştu.

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme