ÖDEMİŞ BELEDİYESİNDEN KARNE HEDİYESİ KIŞLIK BOT

 Okulların iki haftalık tatili germesiyle birlikte Ödemiş Belediyesi, karne hediyesi olarak öğrencilere kışlık bot hediye etti....

 Okulların iki haftalık tatili germesiyle birlikte Ödemiş Belediyesi, karne hediyesi olarak öğrencilere kışlık bot hediye etti.

Ödemiş merkez okulların yanı sıra belde ve köylerdeki öğrencilere de yardım elini uzan Ödemiş Belediyesi, dün ilçe merkezinde bulunan Üç Eylül BölgeYatılı, İstiklal, Hatipoğlu Hasan Erdem, Hatipoğlu Mustafa Erdem, Özdemir Atasoy ve Cumhuriyet okulunda, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık bot dağıttı.

İlk olarak Üç Eylül Yatılı Ortaöğretim Okulu'ndaki öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Bekir Keskin, 'Ben de sizler gibi yatılı okudum. Sizlerin neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. En güzel arkadaşlıklar, dostluklar burada oluşuyor. Arkadaşlarınıza sahip çıkın' dedi.

Daha sonra 1967 yılında mezun olduğu İstiklal İlköğretim Okulu'na giden Başkan Bekir Keskin, öğretmenler ve öğrencilere okul yıllarındaki anılarını anlattı. Öğrencilerin karne sevincini aileleriyle birlikte paylaşan Başkan Keskin, öğrencilere başarılar diledi.

BELDE VE KÖY OKULLARINDAKİ ÖĞRENCİLERE TİYATRO GÖSTERİSİ

Öte yandan Ödemiş'e bağlı 9 belde ve 74 köy okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak 'Gölge Oyunları' gösterisi yapıldı. Ödemiş Belediyesi yeni Nikah-Düğün Sarayı ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen gösteri dört seans halinde gerçekleşti. Öğrencilerin sanatsal ve düşüncel olarak da gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi.

Bakmadan Geçme