ÖDEMİŞ BELEDİYESİ ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNDE MİNİKLERLE

Ödemiş Belediye Başkanvekili İsmail Dadal, belediye meclis üyeleri  ve belediye yetkilileriyle birlikte Dünya Çocuk Hakları Günü&rsquonde...

Ödemiş Belediye Başkanvekili İsmail Dadal, belediye meclis üyeleri  ve belediye yetkilileriyle birlikte Dünya Çocuk Hakları Günü'nde İstiklal İlkokulu'nun minik öğrencilerle buluştu. Minik öğrencilere hediyeler veren Dadal, çocuk hakları için farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde AK Partili belediye meclis üyeleriyle birlikte İstiklal İlkokulu'na gelen Belediye Başkanvekili İsmail Dadal, 1. sınıfları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Minik öğrencilerle sohbet eden Dadal, Çocuk Hakları için yılın sadece bir gününde değil daima Ödemiş Belediyesi olarak üzerilerine düşen görevler yaptıklarını kaydetti.

Çocuklara seslenen Dadal, 'Sizler birer çiçek, birer ağaçsınız. Sizler büyüdükçe geliştikçe meyve vereceksiniz, yarınlara sahip çıkacaksınız. O yüzden siz de büyüdüğünüzde bu duyguları yeni nesillere taşırsanız bu hepimiz için daha mutluluk verici bir şey olur. Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem'in sizlere selamlarını getirdik, Çocuk Hakları Gününüzü kutluyor, sizleri öpüyor yanaklarınızdan. Böyle anlamlı bir günde bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz' dedi.

Ödemiş Belediyesi olarak farkındalık oluşturma amacıyla bu etkinliğe imza attıklarını aktaran Dadal, 'Dünyamızın son günlerde yaşadığı olumsuz olaylar, Suriye'de yaşananlar, Ortadoğu'da yaşananlar, Batı ülkelerinde dejenere olmuş şekilde yaşananlar bunlar hepimizi üzüyor. Hepimizin bunlardan ders alması gerekiyor. Çocuklarımızı daha iyi şartlara, daha iyi geleceğe taşımak için elimizden geleni yapmamız lazım.

Her okulumuzu bizim birer sıcak okulumuz gibi hissediyoruz. Bugün de bu farkındalığı meydana getirebilmek için İstiklal Okulumuzda bir aradayız. İnşallah bundan sonraki dönemde bu tür faaliyetlerimizi giderek artıracağız. İmkanlarımız ölçüsünde okullarımızın eksiklikleri, ihtiyaçları yerine getireceğiz.

İstiklal İlkokulu Mustafa Güder de 'Biz de Ödemiş Belediyesi'ne bu güzel etkinlikten, sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Okulumuza onur verdiniz' şeklinde konuştu.

Başar Uçar

 

 

Bakmadan Geçme