ÖDEMİŞ AVCILAR KULÜBÜDEN TRAP ATIŞ ŞENLİĞİ

100&rsquoü aşkın sporcu Ödemiş&rsquote buluşacak Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü Derneği, 15.&rsquosi...

100'ü aşkın sporcu Ödemiş'te buluşacak

Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü Derneği, 15.'si düzenlenecek Ödemiş Trap Atış Şenlikleri ile Türkiye'nin farklı bölgelerinden sporcuları Ödemiş'te buluşturmaya hazırlanıyor.

Atıcılık branşında da kulüp olarak lisans çıkartan Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü'nün düzenleyeceği şenlikler pazar günü Ahrandı'daki atış poligonunda gerçekleştirilecek. Ödemiş'in yanı sıra yurdun değişik yerlerinden atıcılar Ödemiş'te bir araya gelecek.

PAZAR GÜNÜ AHRANDI POLİGONU'NDA

Amatör, profesyonel ve süper kategorilerinde gerçekleşecek yarışmalarda birinci olanlara yarı otomatik av tüfeği, ikinci olanlara havalı tüfek, üçüncü olanlara kamuflaj takım hediye edilecek. İlk üçe girenlere kupa, dört, beş ve altıncı sırada yarışmayı bitirenlere de madalya ve çeşitli hediyeler verilecek. Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Erkoç, 15'si düzenlenen şenliğin bu yıl daha da çok ilgi göreceğine inandıklarını ifade etti.

'ATICILIKTA KULÜP LİSANSIMIZ VAR'

Erkoç, 'Geçtiğimiz yıllardan daha farklı bir şenlik olacak. 100'ü aşkın atıcı Ödemiş'te yarışacak. Kulübümüz atıcılık branşında kulüp olarak yarışmalara katılmak üzere lisans çıkardı. Bu nedenle bu yılki şenlik kulübümüzün bu branşta tecrübesini artırması ve yeni sporcular kazanması açısından önemli. Kulübümüz bünyesinde yarışabilecek sporcuları da gözlemleyeceğiz. İlerleyen günlerde resmi yarışmalarda ilçemizi temsil edeceğiz' dedi.

'7'DEN 70'E HERKES İÇİN SPOR'

Ödemiş Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Gençlik Spor Kulübü'nün farklı branşlarda yarışmalara katıldığını hatırlatan Erkoç, 'Satrançta da lisanslı sporcularıyla yarışmalara katılan kulübümüz 7'den 70'e herkese hitap ediyor. Hedefimiz özellikle çocuklarımızdan başlayarak herkesin bedensel ve zihinsel gelişim için farklı spor dallarıyla ilgilenmesidir. Satrançta bugün adımızı Türkiye'ye duyurmaya başladık. Avcılıkta yurdumuzu yurt dışında temsil ettik, atıcılıkta lisanslı kulüp olduk. Bundan sonra farklı spor dallarında Ödemiş'e, İzmir'e ve Türk sporuna hizmet edecek isimlere destek olmak için çalışacağız. Vatandaşlarımız çalışmalarımızı www.odemisavcilik.org.tr adresindeki web sitemizden de takip edebilirler' dedi.

 

 

Bakmadan Geçme