Ödemiş Atatürk İlkokulundan Yeni Projeler

Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Orhan Sarıkaya ve öğretmenleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü’yü ziyaret ederek...

Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Orhan Sarıkaya ve öğretmenleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü'yü ziyaret ederek okulun hedeflediği projelerle ilgili çeşitli bilgiler verdiler.

Ziyarette, projelerinden bahseden okul öğretmenlerinden Şule Yener Yavuz 'Atatürk İlkokulu 2/D Sınıfı olarak, 'Her Hafta Bir Oyun Projesi' ile çocukların hoş vakit geçirmelerini sağlayan eğlenceli aktiviteler yapıyoruz.

Oyun oynamak çocuklar için hem bir ihtiyaç hem de temel bir haktır. Bu amaçla bu projede derslerimizi çeşitli oyunlar ve farklı etkinliklerle zenginleştirirken, öğrencilerimizin okulda eğlenceli vakit geçirmesini amaçlıyoruz.

Projemizin öncelikli hedefi öğrencilerin oynayacakları eğlenceli oyunlar sayesinde derslere karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve öğrendikleri bilgileri kalıcı hale getirmelerine yardımcı olmaktır.

Bununla birlikte, Öğrencilerin dil, psikomotor ve bilişsel becerilerini geliştirmenin yanında 21.Yüzyıl becerilerinden iletişim ve işbirliği becerilerini de geliştirmek.

Öğrencileri teknolojiyi doğru kullanma konusunda bilinçlendirmek. Web 2 araçlarını deneyimlemesini sağlamak da projemizin hedefleri içerisindedir. Denizli Merkezefendi ve Sarayköy ilçelerinden 2 okul,9 sınıf ile birlikte projemizi yürütmekteyiz' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, 'Eğitimi ilgi çekici proje ve oyunlarla daha etkili kılan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencilerimize başarılar dileriz 'mesajı verdi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme