ÖDEMİŞ ANAOKULU’NDAN FARKLI BİR YARIŞMA

 MİNİKLERİN TASARIMLARI FACEBOOK&rsquoTA BEĞENİYE SUNULDU  Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Anaokulu Müdürlüğü, Enerji Tasarrufu Haftası&rsquonda çok farklı...

 MİNİKLERİN TASARIMLARI FACEBOOK'TA BEĞENİYE SUNULDU

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Anaokulu Müdürlüğü, Enerji Tasarrufu Haftası'nda çok farklı bir etkinliğe imza attı. Minik ellerin aileleriyle beraber hazırladıkları enerji tasarrufu tasarımları, okulun Facebook hesabı olan 'Gelecek Elimizde' adresinden paylaşıldı.

Ödemiş'teki Facebook kullanıcıları minik ellerin tasarımlarını beğenmek için adeta seferber oldu. 14 Ocak 2014 Salı günü saat 09.00'a kadar en çok beğeni alan tasarımı yapan öğrenci ve aileye Okul Aile Biriliği'nce ödül verilecek.

'YARIŞMALARIN DA ARTIK FORMATI DEĞİŞTİ'

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Okul Müdürü Mahmut Altay, 'Enerji Haftası konusunda öğrencilerimiz ve ailelerinde enerji tasarrufu hakkında farkındalığı artırmak amacıyla böyle bir yarışma yapılmasına karar verildi. Buradaki amaç çocuklarımız aileleriyle beraber vakit geçirerek enerji tasarrufu konusunda bir ürün geliştirmelerini sağlamaktı. Öğrencilerimiz ve aileleri güzel ve orijinal eserler oluşturdular. Okul olarak amacımız yapılan tasarımlarla, öğrencilerimizde ve toplumda enerji konusunda farkındalık oluşturabilmektir.

Çocuğumuz açısından da ailesiyle beraber enerji konusunda hazırladığı tasarım sayesinde enerji tasarrufu konusunda unutamayacağı bir alışkanlık kazandırmaktır. Konuya duyarlılık göstererek tasarım hazırlayan öğrencilerimizin hepsi birinci olmuştur. Okul Aile Birliğimizce tasarım hazırlayan tüm öğrencilerimize hediye vereceğiz, yarışma formatı gereği en çok beğeni alan öğrencimizi zek oyunu ile ödüllendireceğiz. Gelecek elimizde sayfamıza yoğun ilgi gösteren velilerimize teşekkür ederim' dedi.

 

Bakmadan Geçme