ÖDEMİŞ ANAOKULUNDA İLLÜZYON

&lsquoYetenek Sizsiniz&rsquo yarışma programı ile ünlenen Denis Apathe, Ödemiş Anaokulu&rsquonda illüzyon gösterisi yaptı. Minik bakışlarını gösteriden...

'Yetenek Sizsiniz' yarışma programı ile ünlenen Denis Apathe, Ödemiş Anaokulu'nda illüzyon gösterisi yaptı. Minik bakışlarını gösteriden bir an olsun ayırmayan öğrenciler hoşça vakit geçirdiler.

Ödemiş'e geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Denis Apathe, yetişkinler için de çok ayrı gösteriler planladığını söyledi.

İllüzyonun çok önemli bir sanat olduğunu vurgulayan Apathe, çocukların dikkat ve algı gelişimleri açısından çok faydalı bir gösteri olduğunu, bugün Ödemiş Anaokulu'nda olmaktan mutluluk duyduğunu güç bulduğunu ifade ederek okul müdürü Mahmut Altay'ı teşekkür etti.

Okul Müdürü Mahmut Altay, 'Ödemiş Anaokulu olarak minik öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlama kaygımızı sürdürerek eğitim ve öğretim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim ve öğretimin içeriğini en iyi şekilde farklı etkinlikler, sanatsal çalışmalar, değişik projeler ile ilaveler yapıyoruz. bugünde yetenek sizsiniz isimli yarışma programı ile ünlenen illüzyon Denis Apathe'yi okulumuzda konuk ettik. Öğrencilerimiz çok eğlendiler güzel vakit geçirdiler. Dikkat etme kabiliyetlerini de artırmış olduk. Denis bey de Ödemiş'e ve okulumuza gelmekten çok mutlu olduğunu güç aldığın ifade etti. Önümüzdeki günlerde de bugünküne benzer çalışmalarımız sürecek.'   

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme