Oda başkanlarından Başkan Badem'e ziyaret

Türkiye Odalar, Borsalar Birliğine bağlı Ödemiş'teki tüm odaların seçimleri tamamlandı. Yeni seçilen oda başkanları, Belediye Başkanı...

Türkiye Odalar, Borsalar Birliğine bağlı Ödemiş'teki tüm odaların seçimleri tamamlandı. Yeni seçilen oda başkanları, Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret ediyor.

 

Ödemiş'teki oda seçimlerinde yeni göreve gelen başkanlar ve yönetim üyeleri ilçede resmi ziyaretler gerçekleştiriyor. Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçilen Hülya Çavuş ve yönetimi ile güven tazeleyen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Sılay ve yönetimi, Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret etti.  Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Mahmut Badem, 'Esnaf, ekonomimizin lokomotifi gibidir. Ödemiş Belediyesi olarak her zaman esnafımızın ve odalarımızın yanındayız. Değerli oda başkanlarımızla da her fırsatta bir araya gelmeye, esnafımızın taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu birlikteliğimiz devam edecek. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum' dedi.

 

Haber: Arzu Keçeci

Bakmadan Geçme