ÖAL VE HUAL ÖĞRETMENLERİ TABLETLENDİ

 Kerem Karamanlıoğlu – Fatih Projesi olarak adlandırılan &ldquoEğitimde Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi&rdquo projesi çerçevesinde,...

 Kerem Karamanlıoğlu – Fatih Projesi olarak adlandırılan 'Eğitimde Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi' projesi çerçevesinde, Ödemiş'te tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı. Proje gereğince Ödemiş'te 100 adet tablet bilgisayar Ödemiş Anadolu Lisesi ile Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi'ndeki öğretmenlere dağıtıldı.

Ödemiş Anadolu Lisesi'nde yapılan tablet bilgisayar dağıtım törenine Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Ödemiş İlçe Nüfus Müdürü Ali Osman Pala, İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü Şube Müdürlerinden Mehmet Sakal ile Ahmet Turan Yüzük, Okul Müdürü Murat İçel ve öğretmenler katıldı.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, yaptığı konuşmada 'Fatih Projesi 'Eğitimde Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi' adı altında sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Milli Eğitim Bakanlığımızın çalışması olarak başlamıştı. Proje için seçilen pilot bölgelerde uygulamanın ardından Türkiye'nin 81 ilinde ve ilçelerinde tabletlerimiz dağıtılmaya başlandı. Ödemiş'te ilk etapta Ödemiş Anadolu Lisemiz ile Ödemiş Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi öğretmenlerimize geldi. Şuan için Ödemiş'te toplam 100 adet tablet dağıttık. Bundan sonraki süreçte diğer öğretmenlerimize ve ortaokul, ilkokul öğrencilerimize dağıtılacak. 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonuna kadar tüm öğretmen ve öğrencilerimize tabletleri verilecek. Bundan sonraki süreçte öğretmenlerimiz derslerine tabletler aracılığı ile daha modern ve daha hızlı, anında bilgiye ulaşarak derslerini verecekler' dedi.

Okul Müdürü Murat İçel de 'Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Eğitimde Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi' ile tüm okullarımızda etkileşimli (akıllı) tahtalar kuruluyor. Aynı zamanda öğrenmelerimize tabletleri bugün dağıtıldı. Bundan sonraki süreçte de öğrencilerimiz tablet sahibi olacaklar. Böylelikle öğretmenlerimizde öğrencilerimizde teknolojinin fırsatlarından yararlanarak eğitim öğretim hayatlarına devam edecekler. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme