O SOKAK KİLİT TAŞINA KAVUŞUYOR

 AKINCILAR MAHALLESİ&rsquoNDE ÜÇ SOKAK DAHA KİLİT TAŞLA KAPLANACAK  Ödemiş&rsquote doğalgaz çalışmaları sonrası köstebek yuvasına dönen ve...

 AKINCILAR MAHALLESİ'NDE ÜÇ SOKAK DAHA KİLİT TAŞLA KAPLANACAK

 Ödemiş'te doğalgaz çalışmaları sonrası köstebek yuvasına dönen ve yağışlı günler sonrası esnafın çamurdan dert yandığı Şair Eşref Sokak'ta Ödemiş Belediyesi'nce kilit taş çalışması başlatıldı.

Akıncılar Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının ardından kapatılmayan ve giderek derinleşen çukurlarla yürümenin bile zor hale geldiği sokakta esnaflar çalışma beklediklerini dile getirirken esnafların bu talebi gazetemizin 11 Kasım 2016 tarihli sayısında da 'Şair Eşref Sokak esnafı dertli' manşetiyle yer almıştı. Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gül Sokak ve Preveze Caddesi'nde devam eden kilit taş kaplama çalışmalarının ardından Şair Eşref Sokak'ta da çalışmaların startını verdi. Fen İşleri ekipleri asfaltı ve kaldırımları sökerek zemin hazırlığına başladı. Hava koşullarının elvermesi durumunda sokaktaki çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

 AKINCILAR'DAN TEŞEKKÜR VAR

Çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydeden Akıncılar Mahalle Muhtarı Erol Şen, 'Mahallemizin en yoğun sokaklarından olan Şair Eşref Sokak'taki sıkıntı gideriliyor. Kilit taş kaplaması ile sağlıklı ve modern bir görünüm yakalanacaktır. Şair Eşref'in ardından kilit taş talep ettiğimiz Basın ve İmar sokaklar da kilit taşla kaplanacak. Bu çalışmalar esnaflarımızı ve sokak sakinlerini sevindirmiştir. Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem'e, Fen İşleri Müdürümüz Sayın Çağlar Can'a, belediye işçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz Sesimizi duyuran Küçük Menderes gazetesine de ayrıca teşekkür ediyoruz. Çalışmaları yakından takip ediyoruz' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme