Nikahta yoğun mesai

Gelin ve damat adaylarının rüyalarını süsleyen 07.07.2017 tarihinde evlenmek isteyenler, Ödemiş Belediyesi Nikah Dairesi'nin yolunu tuttu....

Gelin ve damat adaylarının rüyalarını süsleyen 07.07.2017 tarihinde evlenmek isteyenler, Ödemiş Belediyesi Nikah Dairesi'nin yolunu tuttu. Ödemiş Belediyesi Nikah Memuru Ali Kutlu, 'Geçen yıl da ilçemizdeki gelin ve damat adaylarından 06.06.2016 tarihi konusunda özel bir talep gelmişti. Bu yıl da talepleri karşılamak için bu istekleri kırmayarak nikahları kıydık' dedi..   

7 Temmuz 2017 tarihinde Ödemiş Belediyesi Nikah Memurluğu'na müracaat eden çiftler; Nagihan Akbaş-Muzaffer Girgin, Didar Balcıoğlu-Celil Kozan, Gülşah Akdağ-İsmail Demir, Serpil Acar-Şevki Uygunca, Sultan Demirer-İsmail Aksu, Merve Deliorman-Ahmet Öztürk, Selcan Canıtez-Osman Saygılı, Yasemin Göçen-Hüseyin Bilgi, Didem Bankoğlu- Raşit Balcı ve Zeliha Korkmaz-Mehmet Koç isimli çiftler oldular. Bu nikahlar arasında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Didar Balcıoğlu-Celil Kozan, Merve Deliorman-Ahmet Öztürk ve Gülşah Akdağ-İsmail Demir çiftlerinin nikahlarını kıyarken diğer çiftlerin nikahlarını ise Ödemiş Belediyesi Nikah Memuru Ali Kutlu kıydı.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme