Nikahı İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özuslu kıydı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü bünyesindeki huzurevinde yaşamını sürdüren Ayşe Küpeli (77) ile Mehmet Cengiz...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü bünyesindeki huzurevinde yaşamını sürdüren Ayşe Küpeli (77) ile Mehmet Cengiz (69) evlendi. Çiftin nikah töreni için Kampüsün etkinlik salonu özenle hazırlandı. Düzenlenen nikah törenini İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın, kampüs yönetimi ve huzurevi sakinleri de katılım gösterdi.

Çift nikah öncesi 'İkinci Bahar' şarkısı eşliğinde dans ederek eğlendi.  Ardından Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Ayşe Küpeli ile Mehmet Cengiz'in nikahını kıydı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın ise çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikahın ardından kampüs sakinleri gönüllerince eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 'Size ömür boyu sağlıkla, ağız tadıyla, bizlerle mutlu ve huzur içinde bir hayat diliyorum. Bugün kendi adıma çok bahtiyar olduğumu ifade etmek isterim. Böyle bir nikah akdini gerçekleştirmek hayatımın en özel anlarından bir tanesi' ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme