NEVİN ABLA’NIN MUTFAĞI YENİLENEN YÜZÜYLE ÖDEMİŞLİLERİN HİZMETİNDE

 Başar Uçar – Ödemiş&rsquoin uzun süredir lezzet durakları arasında yer alan Nevin Abla&rsquonın Mutfağı Ev Yemekleri...

 Başar Uçar – Ödemiş'in uzun süredir lezzet durakları arasında yer alan Nevin Abla'nın Mutfağı Ev Yemekleri yeni işletmecileriyle yeniden Ödemiş'in hizmetine girdi.

Uzun yıllar Kanuni Caddesi'nde Nevin Yer tarafından Ödemiş'e ev yemekleri alanında hizmet veren işletmeyi devralan Gözde Akarcalı ve Gülşen Özsoy kardeşler yeni bir konseptle vatandaşlara farklı lezzetler sunacak.

Haftanın belirli günlerine özel yemeklerle Ödemişlilerin hizmetinde olacak restoranın açılışı dün gerçekleştirildi. Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Telliel, eski belediye başkanlarından Gülen Köymen, belediye meclis üyesi Necati Gülgen ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödemiş'in damak tadına yeni lezzetler kazandıracak bir işletme olması dileğiyle kurdeleyi Gülen Köymen ile birlikte kesen Başkan Bekir Keskin, restoranın da ilk misafiri oldu. Açılış çerçevesinde davetlilere de çeşitli ikramlar yapıldı.

Restoranın yeni konseptiyle ilgili bilgi veren işletmeciler Gözde Akarcalı ve Gülşen Özsoy, 'Ödemiş'in sevdiği lezzetlerin yanı sıra zeytinyağlı çeşitlerimizle her güne ayrı bir konsept belirleyeceğiz. Haftanın belirli günleri örneğin mantı günü, balık günü ilan edilecek. Bunun dışında her gün kahvaltı hizmeti sunacağız. Zengin bir kahvaltı menüsünün yanı sıra sabah çorbalarıyla da halkımızın hizmetinde olacağız. Özellikle işkembe çorbamızı tüm vatandaşlarımıza öneririz. Farklı menülerle, temiz, nezih bir ortamda Ödemiş'in lezzet durağına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz' dediler.

 

Bakmadan Geçme