Narlıdere’de dikkat çeken sonuç: Yüzde 85

13'üncü cumhurbaşkanının belirlendiği ikinci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan 3’ncü kez cumhurbaşkanı seçildi. İzmir’in 30 ilçesinde...

13'üncü cumhurbaşkanının belirlendiği ikinci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan 3'ncü kez cumhurbaşkanı seçildi.

İzmir'in 30 ilçesinde ise 28'inde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu birinci çıktı. Narlıdere ilçesi ikinci turda kendi rekorunu çıktı. Kılıçdaroğlu Narlıdere'de yüzde 85 oy aldı.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 'Narlıdere'miz; Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda ülkemizin, yurttaşlarımızın ortak geleceği ve 'yarının Türkiyesi' için yüzde 85 oyla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir teveccüh gösterdi. Bu süreçte hiç durmadan, yorulmadan çalışan CHP Narlıdere ilçe Başkanımız Mesut Durgun ve ilçe örgütümüze, CHP Narlıdere kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize, muhtarlarımıza, Millet İttifakı'nda yer alan partilerin yönetici ve üyelerine, en çok da Narlıdere halkına teşekkür ederiz. Halkımıza güven veren liderliği, fedakarlığı ve kucaklayıcı anlayışla adalet ve demokrasi mücadelesi veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun sonuna kadar yanındayız. Demokrasi, hak, hukuk ve adalet mücadelemiz hiçbir zaman bitmeyecek' dedi.

Bakmadan Geçme