Mutlu Çamlıbel'e belediye desteği

Ödemiş Belediyesi, 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda boynunda aşağısı tutmaz hale gelen Mutlu Çamlıbel'in tedavisine...

Ödemiş Belediyesi, 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda boynunda aşağısı tutmaz hale gelen Mutlu Çamlıbel'in tedavisine destek olacak. Ödemiş Belediyesi, 37 yaşındaki Mutlu Çamlıbel'in tedavisine destek vermek amacıyla 2018 yılı mali bütçesinde yer aldığı şekliyle katkı sağlayacak. Belediye Başkanı Mahmut Badem'in eşi Nevin Badem, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kamil Seran, Mutlu Çamlıbel'i evinde ziyaret etti. Ziyarette Ödemiş Belediyesi tarafından tedavinin bir seansının karşılanacağı ifade edildi.

 

Çamlıbel, 'Başta Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve eşi Nevin Hanım'a vermiş oldukları manevi destek ve belediyemizin katkısı için çok teşekkür ederim. Tedavim sürecinde yardım eli uzatan herkese minnettarım' dedi. Mutlu Çamlıbel ve ailesiyle sohbet eden Nevin Badem ise, 'Genç yaştaki kardeşimizin tedavisin en kısa sürede sonuç vermesini diliyorum' dedi.

 

Haber: Onur Karagöz

Bakmadan Geçme