Muhittin Selvitopu : Tüm çalışanlara teşekkür etti

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ ndeki bayramlaşmaya Başkan Selvitopu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Belediye İş 4 Nolu...

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi' ndeki bayramlaşmaya Başkan Selvitopu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Ahmet Savaş Aras ve çalışanlar katıldı.

Başkan Selvitopu burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti:  Karabağlar Belediyesi'nin tüm gücüyle sahada olduğunu, zor zamanlar geçirildiğini, var olan sıkıntıların azim, kararlılık, birlik ve beraberlikle aşıldığını vurgulayan Başkan Selvitopu, 'Toplumdan yana işleri, projeleri yaşama geçirmek için çalışıyoruz. Karabağlar'ın bir çok şeye ihtiyacı var. Bunları karşılamanın yolu da mali disiplini sağlamaktan geçiyor. Bütçemizi her yönüyle değerlendirmeye gayret ediyoruz. Çalışanlarımızı, hizmetlerimizi, ilçemizde yaşayan 500 bin insanımızı aynı anda düşünmek ve bütçeyi en doğru şekilde kullanmak zorundayız. Halkımızın her kuruşunu dikkatli değerlendirmeye devam edeceğiz' dedi.

Bayramların küskünlerin barıştığı, herkesin bir araya geldiği özel günler olduğunu hatırlatan Başkan Selvitopu, tüm çalışanlara sevgi, saygı ve hoşgörü getirmesi dileğiyle Kurban Bayramı'nı kutladı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme