Montların içine saklayıp kaçacaklardı

Torbalı'ya bağlı Atatürk Mahallesi'nde rekor bir kaçakçılık operasyonuna imza atıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Torbalı'ya bağlı Atatürk Mahallesi'nde rekor bir kaçakçılık operasyonuna imza atıldı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Birimi'nin himayesinde Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla yapılan operasyonda iki ton kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Yurt dışına sevk edilmeye hazırlanan tütünlerin gümrükten kolaylıkla geçmesini sağlamak amacıyla ikişer kilogramlık paketler halinde montların içlerine yerleştirildiği ve saklandığı belirlendi.

Hakim karşısına çıkarıldılar

Akşam geç saatlerde düzenlenen baskında bölgede bulunan şahısların hepsi gözaltına alındı. Baskın sonrası kolileri açan polis, montların içine gizlenmiş halde tütünleri buldu. 1000 adet mont içinde gizli bir şekilde ikişer kilogramlık paketler yerleştirildikten sonra kolilendiği, tırlara yerleştirileceği sırada polisin depoya baskın düzenlediği ifade edildi. Olayla ilgili birinin yaşı 18'den küçük olduğu öğrenilen dokuz kişi, ifadeleri alındıktan sonra Torbalı Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme