MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETLERİ SATIŞTA

&ldquoÖdemişliler daha çok çeyrek bileti tercih ediyor&rdquo Büyük ikramiyenin 55 milyon lira olduğu Milli Piyango&rsquonun yılbaşı...

'Ödemişliler daha çok çeyrek bileti tercih ediyor'

Büyük ikramiyenin 55 milyon lira olduğu Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Ödemiş'te ağırlıklı olarak çeyrek biletin tercih edildiğini belirten 20 yıllık bayi Uğur Turan, 15 Aralık'tan sonra biletlere ilginin daha da artacağını ifade etti.

55 milyon lirası büyük ikramiye olmak üzere toplam ikramiyenin  289 milyon 455 bin lira olduğu Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için tam, yarım ve çeyrek biletler satışa sunuldu.  Tam biletin 50 lira, yarım biletin 25 lira, çeyrek biletin de 12,5 lira olduğu çekiliş için Ödemiş'te hareketliliğin arttığını belirten bayiler vatandaşların daha çok çeyrek bileti tercih ettiğini belirtti.

 

'ASIL HAREKETLİLİK 15 ARALIK'TAN SONRA OLUYOR'

Ödemiş'te Hürriyet ve Gazi caddelerinin kesiştiği köşede satış yapan Uğur Turan, 'Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için büyük bir heyecan var. Satış her geçen gün artıyor. Bilet fiyatlarımız tam 50 lira, yarım 25 lira, çeyrek de 12,5 lira şeklinde. Her yıl genelde hareketlilik ayın 15'inden sonra yaşanıyor. Şu ana dek vatandaşlarımızın çeyrek bilete ilgi gösterdiğini görüyoruz. Herkese bol şans, mutlu bir yıl diliyoruz' dedi.

Vatandaşları sahte bilete karşı dikkatli olması konusunda uyaran Turan, yılbaşı biletlerinin bilinen yerlerden veya kişilerden alınması gerektiğini ve biletlerin kontrol edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme