Milletvekili seçilen Osmanağaoğlu'ndan MHP Ödemiş'e teşekkür ziyareti

24 Haziran'da gerçekleştirilen seçimler sonucunda MHP'den İzmir 2. Bölge Milletvekili olarak seçilen Tamer Osmanağaoğlu, mazbatasını Türkiye...

24 Haziran'da gerçekleştirilen seçimler sonucunda MHP'den İzmir 2. Bölge Milletvekili olarak seçilen Tamer Osmanağaoğlu, mazbatasını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde aldıktan sonra teşekkür turu kapsamında MHP Ödemiş İlçe Teşkilatı'nda partililerle buluştu.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, '24 Haziran sürecini artık geride bıraktık. Önümüzdeki süreçte sizinle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğim.  Bugünkü gelişim, sadece bir teşekkür turuydu. Önümüzdeki günlerde ziyaretlerimi sürdüreceğim. MHP, oy kaybı yaşamadan yoluna devam etmiştir. MHP, bu toplumun temel taşıdır. Yapılan çalışmalarda ve benim milletvekili olmamda herkesin ayrı katkısı var. İzmir'de bir ofis açmak yerine İzmir'e bağlı tüm ilçelerde bulunan MHP teşkilatlarına sık sık gelerek burada değerli vatandaşlarımızla buluşma toplantıları gerçekleştirmeyi planlıyorum. Çünkü onların sıkıntılarını çözmek için bu şekilde çok daha iyi sonuç alınacağını tahmin ediyorum' ifadelerini kullandı.

İzmir İl Başkan Yardımcısı Şevket Alptekin, 'İzmir'de MHP üzerinde birçok oyun oynandı ama sonuçta yine MHP kazandı. Bize destek sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarda ve başarıda herkesin bir katkısı olduğuna inanıyorum' diye konuştu.

'Bizi en iyi şekilde temsil edecektir'

MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, '24 Haziran Seçimleri'nde partimizden İzmir Milletvekili seçilen Tamer Osmanağaoğlu'na bundan sonrası için de başarılar diliyorum. Kendisi, bizi Meclis'te en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan hiç kimsenin asla şüphesi olmasın' mesajını verdi.

Seçimde milletvekili adayı olan Ceyhun Kınlı ise, 'Ödemiş'ten bir milletvekili adayımızın olmasını istemiştik.  İşte o kişinin de Sayın Osmanağaoğlu olacağına inanıyorum. Kendisi, bizi Meclis'te en iyi şekilde temsil edecektir. Tamer ağabeyimizin kazanmasına kendim kazanmışım gibi gerçekten çok sevindim.  Bundan sonra da kendisiyle sık sık bir araya geleceğimize inanıyorum' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme