MHPLİ SELEK OKUL ÖNÜNDE TEMİZLİK SIKINTISINA DİKKAT ÇEKTİ

Ödemiş Belediye Meclisi&rsquonin MHP&rsquoli üyesi Anıl Selek, Anafartalar İlkokulu çevresinde uzun süredir çöplerin toplanmadığını belirterek, Ödemiş...

Ödemiş Belediye Meclisi'nin MHP'li üyesi Anıl Selek, Anafartalar İlkokulu çevresinde uzun süredir çöplerin toplanmadığını belirterek, Ödemiş Belediyesi yetkililerini göreve çağırdı. MHP'li  belediye meclis üyesi Anıl Selek vatandaşlardan kendisine ulaşan Anafartalar İlkokulu önündeki 'temizlik ihmali' yakınmalarından sonrası şikayetlerin geldiği alanda incelemeler yaptı.   

'BELEDİYENİN ASLİ GÖREVİ'

Öğrenci velileri ve çevre sakinlerinin durumu belediyeye bildirmesine karşın uzun süredir çöplerin toplanmadığını ve söz konusu alanın çöpten geçilmediğini ifade eden Selek, 'Belediyenin asli vazifelerinden olan kent temizliği ciddi bir organizasyon gerektirmektedir. Buralarda biriken çöplerden dolayı yaşam zorlaşmaktadır.

Çöplerin oluşturduğu pis kokular vatandaşı çok rahatsız etmekle kalmıyor çağdaş bir kent merkezine ve de eğitim yuvasına yakışmayan bu görüntüler insanı çok üzüyor. Bu görüntüler ne Ödemiş'e ne de Müslümanlığa yakışıyor. Acilen gerekli tedbirler alınmalı ve geleceğimizi olan çocuklara hak ettiği sağlıklı ortam sağlanmalıdır' diye konuştu.

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme