MHP İl Başkanı, Bakan Kacır’la önce fotoğraf attı, sonra sildi

OdaTV’den Özge Sönmez’in haberine göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya’da bir dizi ziyaret...

OdaTV'den Özge Sönmez'in haberine göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Antalya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kacır, Antalya'da AR-GE Tasarım Merkezi'ni ziyaret edip Organize Sanayi Bölgesi toplantısına katıldıktan sonra bölgedeki MHP'lilerle bir araya geldi. MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy'un da bulunduğu ziyarette MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, koltuğunu Kacır'a verdi.

Twitter'da Bakan Kacır'la ve toplantıya katılan diğer kişilerle paylaştığı fotoğrafta Temel, 'Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır bey ve Ak Parti Antalya Milletvekillerini Myk Üyemiz Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan Bey, Antalya Milletvekilimiz Hilmi Durgun Bey ile ebraber misafir ettik. Nazik ziyaretleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı

Fotoğrafı sildi

Temel, partililerden gelen tepkiler üzerine paylaştığı fotoğrafı bir süre sonra sildi. Tepkilerin nedeninin Temel'in misafir koltuğunda oturduğunun görülmesi olduğu düşünülüyor. Nitekim İl Başkanlığı makamı, genel başkanların farklı illerdeki temsilcilerinin makamı olarak görülüyor.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme