MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTE İLE TANIŞTI

Ödemiş Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri üniversite tanıtım programı dâhilinde İzmir&rsquode Gediz Üniversitesini ziyaret etti....

Ödemiş Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri üniversite tanıtım programı dhilinde İzmir'de Gediz Üniversitesini ziyaret etti.

Okul Müdür Yardımcısı Hayati Çalışkan, okul öğretmenlerinden Oya Yıldırım, Beyhan Güldürür ve Kaan Gencer okulun 10.11.12.sınıf öğrencilerinden 70 öğrenciyi üniversite tanıtım programına götürdü.

İzmir'de Gediz Üniversitesini ziyaret eden 70 lise öğrencisi üniversitenin bölümlerini gezdi öğretim görevlilerinden teknik bilgiler aldı.

3 saatlik programın sonunda Gediz Üniversitesi lise öğrencilerini öğle yemeği ikram ederek program tamamlanmış oldu.

Daha sonra İzmir Kitap Fuarını ziyaret eden Ödemişli gençler kitap fuarında 400 yayınevi standını ziyaret etti ve kitaplar satın aldılar. Liseli gençler fuarda Yazar Muzaffer İzgü ile tanışma fırsatını da yakaladılar.

Okul Öğretmenlerinden Oya Yıldırım, 'Ödemiş Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize üniversite tanıtım programı hazırladık. Bu doğrultuda İzmir'de Gediz Üniversitesini okulumuzdan 70 öğrenci ile ziyarette bulunduk. Üniversitede öğrencilerimiz bölümleri gezdiler. Meslek Yüksek okulunu ziyaret ettiler. Üniversitenin öğretim görevlileri öğrencilerimizi üniversite ve bölümler hakkında geniş bilgi verdiler. Son olarak üniversite bizim öğrencilerimizi öğle yemeği ikram etti. Programımız yemek ikramı ile son buldu. Daha sonra İzmir Kitap Fuarını ziyaret ettik. Burada 400 yayınevinin standını ziyaretler de bulunduk. Öğrencilerimiz kitap fuarından sevdikleri kitapları satın aldılar. Aynı zamanda Yazar Muzaffer İzgü ile tanışma fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimiz için verimli bilgi dolu bir gün oldu. Öğrencilerimizin birçoğu önümüzdeki dönem üniversite öğrencisi olacaklar. Bu ziyaret onlar için çok önemliydi. Gediz Üniversitesi yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi de önümüzdeki süreçte başarılar diliyoruz. Gezimizi de Gezginler Turizm ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz adına Gezginler Turizm'i de teşekkür ediyoruz'

 

Bakmadan Geçme