Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , ikinci turda kimin yanında ?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , ikinci turda kimin yanında ? 14 Mayıs Seçimleri öncesinde...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , ikinci turda kimin yanında ?

14 Mayıs Seçimleri öncesinde cumhurbaşkanlığı yarışından çekilen Muharrem İnce, Seçimin ikinci turunda kimi destekleyeceği hakkında fikir alışverişinde bulunmak için parti kurmaylarıyla görüşme gerçekleştirdi ve kararını ilan etti.

Halk'ın yanıtını merakla beklediği soru 28 Mayıs seçimlerinde Memleket Partili seçmenin tercihlerini belirleyebileceği gerekçesiyle büyük önem taşıyordu. 25 Mayıs Perşembe günü konuya ilişkin açıklamada bulunan Memleket partisi, İkinci tur seçimlerinde hiçbir adayı desteklemeyeceğini duyurdu.

Muharrem İnce 'Çekildigimizde hangi noktadaysak oradayız. Açık bir destek bildirmeyeceğiz' sözleri ile tercihini belirtirken, Memleket Partisi Kurucusu ve Parti Meclis Üyesi Ömer Özdoğan, Twitter hesabından Memleket Partisinin ikinci tur kararına ilişkin paylaşımda bulundu.

Bunca hadiseden sonra kimse bize baskı yapmaya kalkmasın. Yeni bir açıklamaya lüzum yok. Sözümüzün arkasındayız. Ne Cumhur ne Millet Tek Yol MEMLEKET diyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tarih bizi tartacaktır. Kimsenin haddine değlldir yargılamak! Ülkemize hayırlı olsun.

— Ömer Özdoğan (@omerozdogan_06) May 25, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme