MEHTERAN KURSU GENÇLERİ BEKLİYOR

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi&rsquonde (HEM) geçen yıldan bu yana devam eden &ldquoMehteran&rdquo kursunun yeni dönemi için...

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nde (HEM) geçen yıldan bu yana devam eden 'Mehteran' kursunun yeni dönemi için kayıtlar sürüyor. Ödemişli gençleri ve Mehteran'a ilgi duyan herkesi kursa beklediklerini belirten Ödemiş HEM Müdürü Serdar Ergin, kurs çalışmalarının yeterli ilginin oluşması durumunda aynı tempoyla süreceğini kaydetti.

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nin hayatın her alanına hitap eden kurslarla vatandaşların hizmetinde olduğunu vurgulayan Serdar Ergin, Ödemişli gençleri yeni dönemde açılacak 'Mehteran' kursuna davet etti.

 

'GENÇLERİN İLGİSİ ÖNEMLİ'

Eğitim yılı başından bu yana başlayan kurs çalışmalarının bir konservatuar havasında tamamlandığını ve yeni dönem kurs kayıtlarına başlandığını kaydeden Ergin, 'Ödemişli gençlerimizi Mehteran kursumuza bekliyoruz. Mehteran'a ilgi duyan herkes kayıt olabilir. Kayıtla ilgili işlemler Halk Eğitimi Merkezi binamızda gerçekleştiriliyor.

Hedefimiz Ödemiş'te törenlerde de görev alacak bir ekip oluşturmak. Çalışmalarımız geçtiğimiz dönem yoğun ve uyumlu biçimde devam etmişti. Bu noktada gençlerin ilgisi önemli. Elbette kurslar tamamlandıktan sonra kursiyerlerimiz mehter takımı oluşturarak özel organizasyonlarda bu işi meslek olarak da sürdürebilirler. Ödemişlileri kurslarımıza bekliyoruz' dedi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme