MEHMET YILMAZER’DEN ÖDEMİŞ ADD’YE ZİYARET

 Başar Uçar – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer, Atatürkçü Düşünce Derneği...

 Başar Uçar – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer, Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Yılmazer'i ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ülke ve yerel gündemin ele alındığı ziyarette Yılmazer, yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerin devam ettiğini kaydeden Yılmazer, 'Sivil toplum kuruluşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Bu nedenle bu süreçte sık sık sivil toplum kuruluşlarımızla bir arada geleceğiz. Ödemiş'te derneklerin, odaların yönetime katkısı büyümeli. Bugünkü ziyaretimiz de bu amaçla güzel bir havada geçti. ADD yöneticilerimizin konukseverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz' dedi.

ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez de, 'Ziyaretlerinden dolayı MHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmazer'e teşekkür ediyoruz. İlk defa derneğimizi ziyaret ettiler. Kendisi ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Yılmazer'e çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ödemiş'te yerel seçimlerin barış ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyoruz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme