Medical Point Hastanesi Harvardlı doktorları ağırladı

Harvard Üniversitesi Sabri Ülker Metabolik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ve ekibi, İzmir Ekonomi...

Harvard Üniversitesi Sabri Ülker Metabolik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ve ekibi, İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi'ni ziyaret etti. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Veysi Kubba, Hotamışlıgil ve ekibini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Veysi Kubba 'Medical Point Hastaneler Grubu olarak çeyrek asrı aşkın süredir içinde bulunduğumuz sağlık sektöründe, sürekli kendimizi yeniliyor, geliştiriyor ve en güncel teknolojileri misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Prof. Dr. A. Uğur Yılmaz Klinik Araştırmalar Merkezi'mizde güncel araştırmalar ile hastalarımıza umut olduklarını dile getiren Kubba' Bilindiği üzere kanser, tüm dünyada en çok ölüme sebep olan iki hastalıktan biri olmaya devam ediyor ve görülme sıklığı giderek artıyor. Kanser tedavisinde önemli role sahip klinik araştırmalar ile tedavi gören hastalar ise standart yöntemlerle tedavi gören hastalara göre daha uzun yaşıyor ve yaşam kaliteleri daha yüksek seviyelere çıkıyor. Hastanemiz bünyesinde yer alan klinik araştırmalar merkezimiz de bu anlamda önemli yeni araştırmalara imza atmaya devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil ise misafirperverliklerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı Medical Point Hastaneler Grubu yönetimine teşekkür etti.

İha(A.Ç)

Bakmadan Geçme