Mauro Icardi’ye daha önce görülmemiş imza töreni düzenlenecek

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray’ da hareketlilik yaşanıyor. Birçok yıldızla daha temas halinde olan Galatasaray’da...

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray' da hareketlilik yaşanıyor. Birçok yıldızla daha temas halinde olan Galatasaray'da gözler Mauro Icardi transferine döndü. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon PSG'den kiralanan ve kazanılan şampiyonlukta büyük emeği olan yıldız golcüyle her konuda anlaşma sağladı.

Eşi Wanda Nara' nın sağlık sorunları nedeniyle transferi geciken Mauro Icardi için Galatasaray' da heyecanlı bekleyiş sürüyor.

PSG ile 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı kulüp, Icardi' ye yıllık 10 milyon Euro'dan 3 sezonluk sözleşme imzalatacak.

Sabah'ın haberine göre; 9 numaralı formayı Arjantinli yıldıza ayıracak olan sarı kırmızılı yönetim, GS Store mağazalarında satılacak özel Icardi tişörtleri bastırdı.

Kulüp çalışanları da, Icardi' nin transfer duyurusu için özel klip hazırladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da havalimanına akın edecek.

Tecrübeli golcüyü İstanbul'a gelişinde çok sayıda kişinin karşılayacağı düşünülüyor. Icardi'nin gelişi de hafta başında netleşecek.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme