Masa Bayrağı

Adından da anlaşılacağı üzere masanın üzerin konulmak üzere tasarlanmış olan bayraklardır. Bu masa bayrakları özellikle makam...

Adından da anlaşılacağı üzere masanın üzerin konulmak üzere tasarlanmış olan bayraklardır. Bu masa bayrakları özellikle makam odalarındaki masaların üzeri konulmak üzere hazırlanmaktadır. Bunun yanında birçok şirket kendi markalarını yansıtan masa bayrakları da tasarlayarak hazırlanması için firmalardan yardım almaktadır. Bu masa bayrakları küçük ama oldukça kaliteli modeller olarak üretilmektedir.

Masa bayrağı ölçü olarak 15×22,50 cm ebatlarında bayraktan oluşmaktadır. Bu bayrak kısmında Türk bayrağı bulunmaktadır. Bunun yanında firmaların, kurum ve kuruluşların logolarının, adının bulunduğu masa bayrakları bulunmaktadır. Bu bayrakların kumaşları kalın telalı saten bir kumaş olup çok dayanıklıdır. Bayrak kısmının yıkanmadan üzerinin silinerek temizlenmesi tavsiye edilmektedir. Bu bayraklar masalara konulduğunda çok güzel bir duruş sergilemektedir.

Masa Bayrağı Kullanımı

Masa bayrağı yaptırmak isteyen kurum, kuruluşlar bunun için kendi tasarladıkları logo veya amblemi bastırabilecekleri gibi tasarımı bayrak firmasına da yaptırabilirler. Uzman tasarımcılar tarafından hazırlanan masa bayrağı baskıya hazır hale gelir. Masa bayraklarının da çeşitli modelleri bulunduğu için bunlar arasından seçiminizi yaparak masa bayrağınızı sipariş verebilirsiniz. Bunun  için https://bayraksantekstil.com.tr/masa-bayrak/ sayfası sizleri bekliyor.

Bakmadan Geçme