Mart ayında çalışmalar başlayacak

Geçtiğimiz hafta Küçük Menderes Gazetesi ekibi olarak Kiraz'a bağlı Ceritler Mahallesi’nde belediye seçimleri öncesi söz verilen...

Geçtiğimiz hafta Küçük Menderes Gazetesi ekibi olarak Kiraz'a bağlı Ceritler Mahallesi'nde belediye seçimleri öncesi söz verilen ancak o dönemden bugüne dek çalışmaları başlatılmayan yol kapsamında bir haberi konu almıştık. O yolla alakalı yetkililerden açıklama gecikmedi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre, taş döşeme ihalesinin hemen ardından yolun Mart ayında Kiraz Belediyesi tarafından yapılması bekleniyor.

Sorun neydi?

Konuyla ilgili konuşan mahalle sakini Cemile Zeybek, 'Yaklaşık 5-6 yıldır bu yolla uğraşıyorum. Her yere dilekçe verdim. CİMER'e kadar ulaştım. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ulaştım. Konu, Kiraz Belediyesi'ne gitti ve orada kaldı. Yerel seçimlerden dört gün önce bu yola döşenecek taşlarımız geldi. 'Seçimlerden sonra döşenecek' denildi. O gün bu gündür ne gelen var ne de giden. Yağmur yağdığı zaman bu yolu kullanamıyoruz. Arabayla bile giremiyoruz. Yaz döneminde de toprak olduğu için çok toz oluyor. Yolun kötü olmasının yanı sıra çukur da çok. Özellikle yağmur yağdığında arabalar çamura batıyor. Ben kendi imkanlarımla yolu düzeltmeye çalıştım. Çukur olan yerlere taş doldurdum. Belediyeye 'Taşları kendimiz döşeyelim. Bari ona izin verin' dedik ancak o konuda da herhangi bir cevap alamadık' açıklamalarında bulunmuştu.

Ece Köseoğlu

 

Bakmadan Geçme