Manisa FK Göztepe'yi ağırlayacak

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Göztepe'yi ağırlayacak. Yarın sayaç 19.00'da Spor Toto Akhisar...

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Göztepe'yi ağırlayacak. Yarın sayaç 19.00'da Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi eğlenmek talip taraftarlar düşüncesince otobüs seferi yapılacak.

Trendyol 1. Lig 6. hafta mücadelesinde Manisa Futbol Kulübü, Göztepe'yi mihman edecek. 23 Eylül Cumartesi haset Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanacak uğraş sayaç 19.00'da başlayacak. Manisa Futbol Kulübü ile Göztepe ortada oynanacak mücadeleyi yargıcı İlker Yasin Avcı yönetecek. Karşılaşmada Avcı'nın yardımcılıklarını Abdülhamit Söyler ve Azad İlhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Olcar.

Göztepe maçı düşüncesince otobüs seferleri yapılacak

Karşılaşmayı tribünden izleme geçirmek talip taraftarlar ve futbolseverler düşüncesince 23 Eylül Cumartesi haset sayaç 16.00'da Eski Garaj'dan Spor Toto Akhisar Stadyumu'na otobüs seferleri yapılacak. Otobüsleri hemen karşılaşma bileti bulunan taraftarlar ve futbolseverler kullanabilecek. Öte taraftan bilet satışları da bitmeme ediyor. Karşılaşmanın bilet tutarları ise şöyle:

Maraton Tribünü: 40 TL

Misafir Tribünü: 40 TL

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme