MANGAL KÖMÜRÜ ZEHİRLEDİ: 1 ÖLÜ

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş&rsquoe bağlı Kaymakçı beldesinde önceki gece bir evde mangal kömüründen sızan karbonmonoksit gazından...

 Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş'e bağlı Kaymakçı beldesinde önceki gece bir evde mangal kömüründen sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre evlerinin bahçesinde mangal kömürü yakan Cumhur Raci Şen (1958) ile eşi Hatice Şen (57), mangalı evin içine alıp uyudular. Dün sabah saat 10.30 sıralarında gözlerini açan Cumhur Raci Şen, durumu fark ederek hemen eşine yöneldi. Eşinin cansız yattığını gören Şen, 112 Acil servis'e haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, Hatice Şen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhur Raci Şen de Ödemiş Devlet Hastanesi acil serviste tedavi altına alındı. Şen daha sonra İzmir'e sevk edildi.

Cumhur ve Hatice çiftinin emikli olduktan sonra geçtiğimiz yıl İzmir'den gelip Kaymakçı'nın Ödemiş girişinde tarla satıp alarak içine ev yaptıkları ve burada yaşamaya devam ettikleri öğrenildi.

Bakmadan Geçme