Mandıra Filozofu Ödemiş’ten itiraz etti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde ‘İtiraz Ediyorum’...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'nde 'İtiraz Ediyorum' isimli güldürü, ilçe halkı ile buluştu. Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini gösterisinde de sürdüren Müfit Can Saçıntı, hem yazıp hem oynadığı gösteride evlilikten eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar pek çok konuda düşündürürken güldürdü.

 

Kantodan rape kadar pek çok türde eğlenceli şarkıların yer aldığı gösteri hakkında konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, 'Mandıra Filozofu ve Aranan Adam ile kalplerde başka bir yeri olan Müfit Can Saçıntı, bu kez Ödemiş'te 'İtiraz ediyorum' dedi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şubemizin organizasyonu ile hemşehrilerimizle buluşan Müfit Can Saçıntı'yı ve şarkılarıyla gösteriye renk katan Ateş Arya'yı yürekten kutluyorum' dedi.

 

Büşra Boyar

Bakmadan Geçme