Mahallelerde halı saha sevinci

Ödemiş Belediyesi tarafından girişimleri gerçekleşen ve daha önce Ödemiş'e bağlı birçok mahallede devreye girmesi sağlanan halı...

Ödemiş Belediyesi tarafından girişimleri gerçekleşen ve daha önce Ödemiş'e bağlı birçok mahallede devreye girmesi sağlanan halı saha tesisleri, bu kez ilçeye bağlı Ertuğrul ve Kızılcaavlu mahallelerinde hizmete törenle açıldı. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ve ilçedeki bazı kamu kurum temsilcileri de yapılan açılışa katıldılar.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, açılan halı sahalar ile kardeşlik duygularının ön plana çıkacağını dile getirerek, 'Dünün köyleri, bugünün mahallerinin ortak noktalarında spor alanların hayata geçmesiyle bu mahallelerde spor yapmak isteyen sporsever dostlarımız, açılan bu spor tesislerinden en iyi şekilde yararlanacaklardır. Ödemiş'in herhangi mahallesinde ne varsa en uzak mahallemizde de o olacak. Sözlerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Mahalleler arasındaki dostlukların artması, gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak ve vatandaşlarımızın akşamları güzel bir mekanda yorgunluklarını atabilmelerini istedik ve halı sahaları yapmaya başladık. Geçen hafta Gençlik Merkezi'nin yapımına başlandı. Gölcük Gölü'nün ikinci etabının yapılması için Turizm Bakanlığımızdan bir milyon liralık destek aldık. Bu hafta yedi mahallemizde düğün salonlarını yapmaya başlayacağız. Bütün bunlar, merkezi hükümetin katkısıyla yapılan işler. Hizmet için yanınızdayız. Eğer sizinle birlikte üzüntünüzü paylaşamıyorsam, acınıza ortak olamıyorsam bu işi bırakacağım. Spor Toto Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla yaptığımız bu halı sahalarda Milletvekilimiz Hamza Dağ'a desteğinden dolayı teşekkür ederim' mesajını verdi.

Açılışı penaltıyla yaptı

Halı sahalarının açılışında konuşma yapan ve açılışları penaltı atışlarıyla yapan İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 'Ödemiş Belediyesi'nin girişimleri sonucu hayata geçirilen bu yeni halı saha tesislerinin bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Spora gönül veren gençlerimizin de burada kendi aralarında güzel ve centilmenlik duyguları içinde maçlar yapmalarını diliyorum. Bu hizmetlerle gençlerimiz, kötü alışkanlıklarından uzak kalarak spor yapma imkanı bulacaklardır. Size canla başla hizmet etmeye çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, bakanlarımızla bir ekip olarak hep birlikte size hizmet ediyoruz' şeklinde konuştu. 

Muhtardan centilmenlik vurgusu

Ertuğrul ile Türkönü mahallelerinin sınırına halı saha açılmasıyla büyük bir sevinç yaşadıklarını dile getiren Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Fethi Ceyhan, 'Spor, bilindiği üzere kardeşlik ve centilmenliktir. Ödemiş Belediyesi tarafından Spor Toto'nun da desteğiyle hizmete açılan halı sahaların hayata geçmesiyle iki mahalle halkının kendi aralarında centilmenlik havasında maçlar yapacaklarına inanıyoruz. Gençlerimizin son yıllarda futbola olan ilgilerinin artmasıyla halı sahaya olan ilginin de artarak devam edeceğine inanıyorum' dedi.

HABER: TURGAY KONURALP

Haberimizin diğer görüntüleri

Bakmadan Geçme