Mahalle muhtarlarından tebrik ve teşekkür ziyareti

24 Haziran Seçimleri'nin tamamlanmasının ardından Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve beraberindeki mahalle muhtarları, Ödemiş...

24 Haziran Seçimleri'nin tamamlanmasının ardından Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve beraberindeki mahalle muhtarları, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret ettiler.

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran, güzel bir seçim süreci yaşandığını vurgulayarak, 'Kazasız, belasız bir seçim geçirdik. Ülkemize, milletimize, herkese hayırlı uğurlu olsun. Bugün buraya gelme amacımız, teşekkür etmektir. Kırsaldaki muhtar arkadaşlarımız başta olmak üzere yapmış olduğunuz desteği, yardımlaşmayı takdire şayan buluyoruz. Dokuz ay sonrada yerel seçimler var. Hepimiz orada kantara çıkacağız. Makamlar kalıcı, biz seçilenler geçiciyiz. Şehrimiz için, mahallelerimiz için hayırlısı olsun. Tabii ki bir dönem daha seçilmek isteriz. Sizin gibi bir belediye başkanımızla çalışmaktan mutluyuz. İnşallah ağız tadıyla önümüzdeki dokuz ayı tamamlayıp önümüze bakacağız' dedi.

Kentsel dönüşüme dikkat çekti

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 'Pazartesi sabahı 'Nerde kalmıştık?' diyerek kaldığımız yerden işimizin peşine düştük. Samimiyetimle söylüyorum, yapılanların haddi hesabı yok. Tabi ki yapılacak daha çok şey var. Elimizden geldiği kadar eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Merkezdeki mahallelerimizde dertlerimiz var. Kentsel dönüşüm bunlardan birisi. Yol çalışmalarını tamamlayamıyoruz çünkü inşaatlar devam ediyor. İnşaatlar sürerken yol çalışmalarının sürdürülmesi boş. Örneğin; özel hastanenin önünü söküp yeniden yapıyoruz. Siz değerli muhtarlarımızla dün olduğu gibi yarın da birlikte, yan yana olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme