Maddi Durumu Olmayan İnsanların Çocuk Yapması ve Toplu Taşımada Yer İstemeleri Tartışmalara sebep oldu

Toplu taşımalarda yıllardır devam eden bir yer verme tartışması var. Saygı kültürümüz ve geleneklerimizden dolayı ihtiyacı...

Toplu taşımalarda yıllardır devam eden bir yer verme tartışması var. Saygı kültürümüz ve geleneklerimizden dolayı ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz insanlara her zaman yer vermemiz gerektiğini öğreniyoruz, bu toplu taşıma araçlarında da gereksinim duyan insanlara özel koltuklar da bulunuyor.

Ancak tüm günü iş stresi veya okul yorgunluğuyla geçiren genç insanlar da yer vermenin bir 'zorunluluk' olmadığını söyleyerek kendilerine göre haklı bir çıkarım yapıyorlar.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan gençler arasında toplu taşımaya çocuklarıyla kullanan ve yer isteyen insanlar eleştirilmeye başlandı.

TikTok fenomeni olan Sofia Borodina, çektiği yeni bir tiktok videosunda konuyla ilgili görüş ayrımına neden olan açıklamalarda bulundu.

'Eğer çocuklarınız için konforlu bir yaşam sağlayamayacaksanız çocuk yapmayın. Otobüste kimse size yer vermek zorunda değil, çocuk yapma kararının sorumluluklarını almanız lazım.' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme